Mellan skurarna.......

Åska, blixtrar och hällregn.......... häftigt och mäktigt att uppleva om man som vi var inomhus. Jag och Ellie satt i fönstret och tittade på skådespelet. Mellan skurarna var det riktigt soligt och stickande varmt, vi passade på att gå ut, barnen lekte i och med alla vattenpölarna. Vi tog pinnakärran och gick upp och lekte på dagis, Ellie njöt men Frans var mest orolig för att han skulle behöva stanna han pekade väldigt tydligt på grinden och vill gå hem. Vi träffade också söta Casper med sin familj och stolta farmor Ing-Marie, det är något speciellt med "Edenrydare" för även om vi flyttar från byn så finns Edenryd i våra hjärtan♥
Frans letar efter smultron........
Ellie samlar sten, jord och tar vatten från pölarna, det ska visst bli något väldigt smarrigt!
Frans älskar min kamera, det här bilden lyckades han ta helt själv........ Ja, vet vi är lite galna....... men roligt har vi!!!!
Simma lugnt!
 
 

En sommardag.......

Ida, Kalle och Lin har åkt tillbaka till Götet idag, jag blev jätteglad när de ringde och sa att de kom inom innan de åkte...... så idag har jag fått träffa alla mina tre barnbarn....... lek, kramar, bus och som vanligt i Edenryd huset fullt med folk ,fast idag utan Göran och Emma som jobbade............. så det kan bli!
Linfisen verkar mätt och belåten......
Dagens lunchgäng.......
Ellie verkar ha synpunkter.......
Två finingar♥
 

7 veckor idag.....

......GRATTIS till finaste gudagåvan LIn
 
♥♥♥