Helt plötsligt!

Idag var det en sådan dag på jobbet när det helt plötsligt var dags att gå hem utan att jag riktigt vet vad jag fått gjort och utan att ha haft långtråkigt ;)
Väl hemma tog jag tag i rensandet av gårdagens skörd av svamp, jag kan meddela att trattkantarellerna är på g, galen känsla när man hittar de första <3
Fridens lilja <3
leva livet lite enklare - syster ann

Vi får mer av det vi fokuserar på .....

Jag har problem som alla andra, livet är inte bara lyckliga dagar. Vissa nätter är outhärdliga, vissa dagar slår katastrofhjärnan och ångesten klorna i mig och jag vill bara dra täcket över huvudet och vakna med känslan av att allt kommer att bli bra ...... o.s.v Jag tror alla kan känna igen sig i den beskrivning.
Min kamera har hjälpt mig att fokusera på vackra, fina, och älskvärda stunder och möten, för med kameran runt halsen letar jag efter det fina i livet, det som gör skillnad för mig <3 ...... jag tror att det vi fokuserar på får vi mer av.
Idag var det en semstermåndag med kameran runt halsen <3 Fridens lilja <3
leva livet lite enklare

Lille A och jag <3

Gänget drog på kräftskiva, lille A och jag drog ner till havet
Vatten i havet var lite kallt så badet fick bli i baljan istället. Han somnade i sin säng och jag på soffan ..... en lördag när den är som bäst <3
mormor