Mitt 2015

Det har varit ett fantastiskt 2015, två nya små barnbarn, det blir svårt att toppa <3 I september kom lille A
..... och i december kom lilla Femman
Jul och nu nyår har präglats av en känsla av STOR lättnad och ännu STÖRRE tacksamhet, över att allt gick bra och att barn och barnbarn mår bra.
Den 8 mars var jag ute och gick med lilla loppan och där i skogen, i stillheten nära naturen bestämde jag mig och på eftermiddagen lämnade jag in min avskedsönskan. Ett på många sätt tufft beslut men nödvändigt!
Det gick upp för mig vad som verkligen är viktigt i mitt liv.
Jag började mitt SOMMARLOV, 3 månaders ledighet .........
I september började jag jobba lite igen, letar efter nytt jobb men har i skrivande stund inte hittat något som känns 100% rätt och jag tänker att jag inte har bråttom, jobbar 50% och resten av tiden umgås jag med mig själv och mina fina <3 Fridens lilja <3
#naturligt# - mormor - syster ann
1

Snart så .......

Bilden lånad från Impectas hemsida. Jag har beställt växtbelysning och i morgon ska jag börja så, idag ska jag köpa jord och förbereda, mitt nya förkläde kanske kommer till användning
Belysningen har jag beställt på Impacta och förklädet kommer från Manufaktur Flora
En ny säsong startar! <3 ..... Det gillar jag <3
#balkongodling# - #naturligt# - leva livet lite enklare - minbalkong

100% ekologiskt

Det är inget nyåralöfte men jag tänkte att jag bara skulle handla ekologiskt. ....... Här är dagens handling, det går inte att ha någon inköpslista utan man får helt enkelt se vad som finns i butikerna och äta/ laga därefter!
Ha det gott <3
#naturligt#