Hem till en tom och tyst lägenhet......

Ida och Lin har åkt tillbaka till sitt hem och ikväll efter jobbet kom jag hem till en tom och tyst lägenhet. ........ Tystnaden är både ock, skön ibland men ibland är det gott med sällskap. Ikväll blir det bara några timmars sömn innan det är dags att åka till jobbet igen så i kväll väljer jag att njuta av tystnade samtidigt som jag redan längtar efter mina goa barn och barnbarn <3
Önskar er alla e skönt avslutningen på denna fridens fredag!

Hopp om en framtid!

Att leva i nuet är ibland väldigt svårt men ännu svårare måste det vara att sakna framtidstro. Dagligen möter jag människor som av olika anledningar inte vågar, kan eller vill blicka framåt och vissa dagar känns det som att min största uppgift är att ge dessa människor en om än lite tro på att det finns hopp, hopp om att det finns en framtid som är värd att leva för. ..........Ni anar inte vilken glädje och tacksamhet jag känner över att ha fina barn, barnbarn, nära och kära och fina vänner. Ni är alla guld värda!
Några av mina fina guldkorn <3 Fridens lilja!

Skit under naglarna!

Sol och ledig dag, vilken härlig kombination!!!!!! Idag tänkte jag plantera om mina pelargoner men först behöver jag köpa 18 nya krukor för så många har jag räknat ut att det blir, så det får bli en runda till SH. Jord behövs också, jag tänkte blanda kogödsel, planteringsjord och ev. lite tång. Vad tror ni om den blandningen?
När jag ändå är på SH så ska jag titta efter flera kaffefat, perfekta att ha under krukorna! Ja, som ni förstår blir det en dag i odlingens tecken! Fridens lilja!