En arbetsmåndag

Denna måndag har jag arbetat ....... på sista tiden har det ju inte hänt så ofta ;) ...... idag var det riktigt roligt, härliga kramar från "gamla" kollegor, mötet med människor är härligt när man själv känner sig i balans. Tänker på "kvartersdoktorns ledord" IBLAND BOTA, OFTA LINDRA, ALLTID TRÖSTA <3 Ord som jag haft med mig i mötet med dagens patienterna. Nu sitter jag i ett fotbad och känner mig nöjd med dagen <3 Mitt immunförsvar har helt klart förbättrats, förkylningen blev väldigt indring och det känns glädjande <3 Det fanns en tid när en förkylning tog flera veckor att bli av med ....... men det var då det!
Härliga fridfulla tider <3
sysrer ann

Det börjar skymma

Klockan är snart åtta och det börjar skymma, raggsockarna har åkt på, tänder ett ljus och reflekterar över dagen "Likt hjulet snurrar runt sitt nav, ska ditt liv snurra runt det som får dig att må bra"( Från boken "Din inre framgång" av Sanna Ehdin). Idag har jag gjort saker som fått mig att må bra och jag tror att det är det som gör att jag känner mig tacksam, nöjd och lycklig.
Startade med frukost på balkongen........ getingfritt :)
Gjorde blåbärsdricka och egen energidryck, efter recept från "Vardagspuls", har lagat matlådor, varit i svampskogen men fick gå inom Coop för att få lite kantareller :)
Önskar er en skön kväll <3 Fridens lilja <3
minbalkong

Getingfritt!

Fick ett tips som jag vill dela med mig av, häll lite kaffe i ljuskopp och tänd, röken håller getingarna borta :)
Det funkar :)